Πώς λειτουργεί

 1. Home
 2. Πώς λειτουργεί

Πώς να ξεκινήσεις μαθήματα

Ξεκίνησε σήμερα με τους καλύτερους καθηγητές

Η διαδικασία για να ξεκινήσεις τα διαδικτυακά σου μαθήματα είναι απλή και σε λίγα μόλις βήματα θα είσαι έτοιμος/η να κάνεις τα μαθήματα της επιλογής σου, με τους καλύτερους καθηγητές

 • Βήμα 1

  Δημιουργία λογαριασμού

  Δημιούργησε εντελώς δωρεάν τον λογαριασμό σου χρήστη στην πλατφόρμα του e-dianoia.gr συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να έχεις πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μας.

 • Βήμα 2

  Αναζήτησε μάθημα

  Μέσα από την πλατφόρμα του e-dianoia.gr μπορείς να βρεις το μάθημα ή τα μαθήματα που θέλεις να κάνεις και να δεις τους διαθέσιμους καθηγητές για αυτό ή αυτά τα μαθήματα.

 • Βήμα 3

  Επίλεξε καθηγητή και ξεκίνα το μάθημα σου

  Αφού επιλέξεις τον κατάλληλο καθηγητή για το μάθημα σου, ολοκλήρωσε την παραγγελία σου και θα είσαι έτοιμος για να ξεκινήσεις τα μαθήματα σου. Η πληρωμή του καθηγητή θα γίνει με την ολοκλήρωση του μαθήματος και βάση των όρων πληρωμής που δηλώνει ο εκάστοτε καθηγητής. 

Working

Ξεκίνησε να διδάσκεις

Απέκτησε περισσότερους μαθητές

Με τον πιο απλό και εύκολο τρόπο, μπορείς να ξεκινήσεις να διδάσκεις σε μαθητές από όλο τον κόσμο, μέσα από την ασφάλεια και αμεσότητα που προσφέρουν τα εργαλεία μας. Σε λίγα βήματα, θα είσαι έτοιμος να διδάξεις τα μαθήματα σου.

 •  

Δημιούργησε εντελώς δωρεάν τον λογαριασμό σου χρήστη καθηγητή στην πλατφόρμα του e-dianoia.gr συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να έχεις πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μας. Θα χρειαστεί να γίνει επιβεβαίωση κάποιων στοιχείων, ώστε να επικυρώσουμε την δυναμική & δεξιότητες σου.

Μέσα από την πλατφόρμα του e-dianoia.gr θα έχεις ένα ολοκληρωμένο πίνακα ελέγχου για το προφίλ σου ως καθηγητής, τις δεξιότητες σου, τα πτυχία σου, όπως και ότι επιπλέον πληροφορία μπορείς να μοιραστείς που θα είναι χρήσιμη για τους μαθητές σου.

Για να ξεκινήσεις να λαμβάνεις αιτήματα και να ξεκινάς μαθήματα με τους μαθητές σου, θα χρειαστεί να δημιουργήσεις τις υπηρεσίες που προσφέρεις στην πλατφόρμα. Η διαδικασία είναι απλή και ιδιαίτερα αναλυτική, ώστε να μπορείς να πουλήσεις τα μαθήματα σου σε ένα ευρύ κοινό.

 

Ξεκίνησε στο e-dianoia

Είναι γνωστό πως η εκπαίδευση είναι η καλύτερη μορφη της αισιοδοξίας. Στο e-dianoia, πιστεύουμε πως η εξέλιξη του ατόμου είναι απεριόριστη μέσω της εκπαίδευσης. Οι επαγγελματίες εκπαιδευτικοί μας είναι εξειδικευμένοι στο να βοηθούν τους μαθητές να προοδεύουν, γνωρίζοντας πως η εκπαίδευση ανοίγει την πόρτα σε ένα λαμπρότερο μέλλον

Ισχύουν Όροι χρήσης της υπηρεσίες. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου της υπηρεσίας μας.
Κάντε εγγραφή
Κάντε εγγραφή